Výrazně nižší cena!

Snižujeme cenu celokovového

kuchyňského robota s kovovými převody

a výkonem 1 500 W G21 Promesso.

             



Bambusový regál G21 3 police

          

Grilovaná žebra s Arizonskou marinádou

01. 09. 2023, 20:26

Počet porcí: 4
Náročnost: snadné
Doba přípravy: 35 minut
Suroviny:
 

  •     500 g vepřové panenky
  •     1 lžička oregána
  •     1/2 lžičky rozmarýnu
  •     1 - 2 stroužky česneku
  •     šťáva z 1 citrónu
  •     4 lžíce olivového oleje
  •     mletý barevný pepř, sůl
  •     1 velká červená paprika
  •     1 cuketa
  •     8 - 12 cherry rajčátek
  •     1 cibule nakrájená na kousky
  •     8 - 10 žampionů



Postup:

Vepřovou panenku nakrájíme na stejně velké kostky o hraně cca 2-3 cm. Z oregána, rozmarýnu, česneku, citronové šťávy, oleje a mletého pepře vyrobíme marinádu. Kostky panenky naložíme do marinády na 1 hodinu a uložíme do chladu. Cuketu a papriku nakrájíme na podobně velké kusy, žampiony přepůlíme, rajčátka ponecháme vcelku. Maso vyjmeme z chladu, připravíme kovové špízy nebo můžeme použít dřevěné špejle. U špejlí před vložením na gril obalíme konce alobalem. Střídavě napichujeme maso s kousky zeleniny a žampionů. Gril rozpálíme na střední teplotu na nepřímé grilování. Špízy grilujeme po dobu 10 - 15 minut, průběžně otáčíme dokud se na mase nevytvoří zlatohnědé mřížky.  Špízy podáváme teplé se zeleninovou oblohou a pečivem. Můžeme doplnit omáčkami k masu z řady Weber.

Komentáře

Diskuze je prázdná.

Náš e-shop a partneři potřebují Váš souhlas s použitím souborů cookies, aby Vám mohli zobrazovat informace týkající se Vašich zájmů.

Souhlasím
Nastavení
Nesouhlasím