Logo
(Po, Út, Čt, Pá 10-15 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný, ale nemusí to tak být. Můžete použít hlavní menu a vybrat si jiný produkt.
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
  • Štítky blogu

Potřebujete poradit?

Zákaznická podpora
733 754 843 (Po, Út, Čt, Pá 10-15 hod.)

Vepřový steak

Počet porcí: 4
Náročnost: snadné
Doba přípravy: 30 minut

Suroviny:

  • 4 ks steaku z krkovice či kotlety
  • 200 g sýra s modrou plísní
  • sůl, pepř
  • cirtonová kůra
  • 2-3 stroužky česneku
  • 150 - 200 ml olivového oleje
  • petřželová nať

Postup:

K přípravě vepřového steaku vybíráme pěkné čerstvé maso, nejlépe přímo od chovatele. Plátky masa naklepeme, osolíme a opepříme. Připravíme větší mísu, do které nalijeme olivový olej. Přisypeme najemno nastrouhanou kůru z citrónu, nejlépe v biokvalitě. Česnek rozdrtíme nožem nebo prolisujeme na lisu, petrželku nadrobno nasekáme a vše přidáme do mísy k oleji. Vymícháme marinádu a do ní na 2 hodiny vložíme plátky masa. Maso přibližně dvakrát v marinádě otočíme, aby byly plátky celé v marinádě. Gril rozpálíme na střední žár a maso grilujeme z každé strany po dobu 7-10 minut. Na hotové steaky navršíme strouhaný sýr s modrou plísní a necháme roztavit. Steaky dáme na teplé místo na 10 minut odpočinout. Servírujeme se zeleninovým salátem, čerstvým pečivem či bramborovými hranolky.

Líbil se článek? Sdílejte ho s přáteli
Přihlaste se k odběru novinek.
Můžete se kdykoli odhlásit.
Proč u nás
  • Máme nejnižší ceny za dobrou kvalitu
  • Okamžitá sleva při registraci
  • Více než 10 000 produktů skladem
  • Při nákupu nad 3000 Kč doprava ZDARMA

 

Dodavatel zboží

 Kozáček Velkoobchod s.r.o.

 se sídlem Bílanská 1822/1

 767 01 Kroměříž

 lČO: 06782086

 
Kontakty
Logo
Kosíkdomů.cz
(Po, Út, Čt, Pá 10-15 hod.)

Copyright © 2019-2021 www.kosikdomu.cz, všechna práva vyhrazena
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.